top of page

Talitor Electronics AS utvikler, importerer og distribuerer LED belysning, kamerovervåking- og annen elektronikkutstyr til installatører, forhandlere og leverandører innen elektrobransjen. Vi leverer tekniske nyskapninger til en bred målgruppe, særlig elgrossister, elinstallatører, lysdesignere, arkitekter, elkonsulenter, stat og kommune. Vi leverer produkter med høy teknisk standard, kvalitet, design og funksjonalitet.

Belysning er et fag som utvikler seg stadig. Vi har lenge gått inn i en tid hvor blant annet grønn energi er en stor faktor for flere bedrifter og næringsvirksomheter i Norge. Alt fra lystårn for byggeplasser og innvendige jobber til gatelys montert med solceller er blant de varene og tjenestene vi tilbyr.

 

En markant del av vår utvikling som en elektronikkavdeling er vårt spring inn i overvåkningsverden. I dagens samfunn har vi erfart at flere og flere bedrifter ser et større bruksområde for utvidet sikkerhet. Vern av liv og helse burde alltid være høyt prioritert for både små og store bedrifter.

Det vi tilbyr her er veiledning, teknisk støtte og tips om varer og marked som lar kunden finne den beste løsningen etter deres eget behov. Samt er vi også åpne for samarbeid med montører og installatører for å nå alle mulige kunder i Norge.

Her er en kort demo-video av Snapshot-funksjonen på ett av våre 5G kameraer, slått sammen til en Timelapse video.

All Videos

All Videos

Watch Now

Besøk vår nettbutikk og registrer deg som kunde.

OBS - Prisene i nettbutikk er veiledende for sluttbruker inntil du er registrert og kategorisert som kunde hos oss.

 

Hvis du allerede er kunde, kan du sende en mail til talitor-electronics@talitor.com

Da sender vi deg en påloggingslink som sørger for at du får dine avtalte priser.

bottom of page